Home
Spandoeken
Frames
Vlaggen
Binnen banieren
Beachvlaggen
Roll-up banners
Print op plaat
Presentatiewanden
Offerte
Links
Contact
 
Aanbieding
Spandoeken vanaf 10 m2, inclusief afwerking met ringen of tunnels.
Binnen banieren
Binnenbanieren zijn beelddragers voor wat in de reclamewereld instore communicatie genoemd wordt. Instore communicatie is een vorm van reclame die zich richt op reclame binnen de winkel zelf. Maar liefst 95% van de reclame richt zich op consumenten buiten de winkel en dit terwijl niet minder dan 75% van de koopbeslissingen in-store worden genomen. Deze banieren zijn dan ook een uitstekend alternatief indien men weer eens wat anders wil als een papieren poster.
Door de flexibiliteit van de gebruikte stof, is de duurzaamheid van banieren vele male groter dan die van papieren posters. Binnenbanieren hebben als voordeel dat deze ook voor het oog zeer aantrekkelijk zijn. De verschillende materialen van banieren, creëren meerdere sfeeren. Standaard worden de banieren boven en onder voorzien van een stevig stokje. En aan de bovenzijde van de banieren wordt een koordje geniet.
Voor gebruik bij beurzen en evenementen kunnen onze binnenbanieren worden uitgevoerd met een brandveilig certificaat M1. De banieren van uw bestand leveren wij in de door u gewenste kleuren en afmetingen.

U bent op zoek naar Banieren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Copyright © 2012 xlprinting.nl. All rights reserved.