Home
Spandoeken
Frames
Vlaggen
Binnen banieren
Beachvlaggen
Roll-up banners
Print op plaat
Presentatiewanden
Offerte
Links
Contact
 
Aanbieding
Spandoeken vanaf 10 m2, inclusief afwerking met ringen of tunnels.
Vlaggen
vlaggen-spandoeken.be is uw full service specialist voor vlaggen. Dat betekent dat we vlaggen op ieder gewenst formaat met uw logo of andere uiting produceren. En eigenlijk nog veel meer, omdat we continu op zoek zijn naar nieuwe vormen en toepassingen. Die nieuwe technieken stellen ons namelijk in staat heel flexibel te zijn. Oplages van 1 tot 1.000.000 zijn tegenwoordig bijvoorbeeld heel goed mogelijk. Hier onder vindt u een aantal verschillende soorten vlaggen die wij produceren.
Reclamevlag
Het gebruik van reclame vlaggen is een uiterst doeltreffende en relatief goedkope vorm van reclame. Wapperende reclame vlaggen vestigen de aandacht van voorbijgangers. Reclame vlaggen maken zodoende op een zeer simpele wijze reclame, maar zeker niet minder doeltreffend dan vele andere reclamedragers. Reclame vlaggen zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Ons assortiment bevat reclame vlaggen van verschillende afmetingen en kleuren. In de standaard masten van 6 meter hoog, horen reclame vlaggen van 150 cm bij 225 cm.

Hoogformaatvlag
Behalve de gewone reclame vlaggen, hebben wij ook hoogformaat vlaggen in ons assortiment. Hoogformaat vlaggen zijn langwerpige vlaggen die wanneer ze langs de vlaggenmast hangen toch leesbaar blijven. Meestal worden deze hoogformaat vlaggen aan de bovenzijde voorzien van een open zoom voor een uithouder, welke aan de mast bevestigd zit. De hoogformaat vlaggen zijn ook bij windstilte goed leesbaar. Het grote voordeel van hoogformaat vlaggen ten opzichte van de normale vlaggen is dat uw reclameboodschap ook op een windvrije dag aan niemand zijn neus voorbij gaat.


Copyright © 2012 xlprinting.nl. All rights reserved.